A fém lépcsőkorlát előnyei közintézményekben

A lépcső mellé minden esetben szükség van korlátra, hiszen ez hozzájárul a balesetek megelőzéséhez. Mindig nagy kérdés azonban, hogy miből készüljön a korlát, mert többféle lehetőség is rendelkezésünkre áll. A fém lépcsőkorlát sok esetben jelent kiváló megoldást, de közintézmények számára például kifejezetten ez a típus ajánlott.

fém lépcsőkorlát letisztult, egyszerű, modern megjelenésű, jól illik szinte bárhová. Nagy előnye, hogy erős, stabil, ennek köszönhetően egy forgalmasabb közintézményben is megállja a helyét hosszú távon is. Nem vetemedik, nem tesznek benne kárt az időjárás viszontagságai, bátran használható nem csak beltéren, hanem a kinti lépcsők esetén is. A fém lépcsőkorlát gyártás higiéniai szempontból is jó választás, ugyanis a felület könnyen tisztítható, fertőtleníthető, ráadásul anélkül, hogy a vegyszer kárt okozna a szerkezetben.

Ha közintézménybe keresi a legjobb megoldást a lépcsők biztonságát illetően, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk vállalja egyedi fém lépcsőkorlátok gyártását! Kérje ajánlatunkat még ma! 

Share Button

Comments are closed.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube