A lépcső üvegkorlát semmiben sem korlátoz!

Napjainkban, ha lépcső mellé van szükség korlátra, akkor rengeteg megoldásból válogathatunk. A hagyományos megjelenésű kovácsoltvastól, a fa és az acél termékeken át egészen a lépcső üvegkorlátig mindenféle változat rendelkezésünkre áll. Mind közül az egyik legnépszerűbbek mégis az üvegkorlátok. Nézzük, miért!

A többi termék nagy hátránya, hogy megtöri a teret és útját állja a természetes fénynek is. A lépcső üvegkorlát ezzel ellentétben egyáltalán nem korlátozza a fény terjedését, és nem csökkenti a térérzetet sem. Az általunk készített egyedi lépcső üvegkorlátok biztonságosak, tartósak és könnyen tisztíthatóak, megállják a helyüket beltéren és kültéren egyaránt. Ajánljuk őket akár magánlakásokba, irodaházakba vagy közintézményekbe is, hiszen nagyszerűen illeszkednek a modern építészeti stílushoz.

Amennyiben kérdése van az egyedi lépcső üvegkorlát gyártással kapcsolatban, keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Share Button

Comments are closed.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube