Kovácsoltvas korlát Boranga CP 31 Igazi kovácsoltvasból készült korlát, antracitszürke felületkezeléssel, kívánt színre pácolt fa kapaszkodóval.
Kovácsoltvas korlát Boranga CP 27   Fémkorlát, kovácsoltvasból készült korlát, antracitszürke felületkezeléssel.
Kovácsoltvas korlát BORANGA CP 23 SD   Fémkorlát, igazi kovácsoltvasból készül, antracitszürke felületkezeléssel, kívánt színre pácolt fa kapaszkodóval.
Kovácsoltvas korlát BORANGA FB 24 S Kovácsoltvasból készült korlát, antracitszürke felületkezeléssel.
Kovácsoltvas korlát K-002 Igazi kovácsoltvasból készült korlát, antracitszürke felületkezeléssel, kívánt színre pácolt fa kapaszkodóval.
Kovácsoltvas korlát K-002 Igazi kovácsoltvasból készült korlát, antracitszürke felületkezeléssel.
Kovácsoltvas korlát K-002 Igazi kovácsoltvasból készült korlát, antracitszürke felületkezeléssel.

 

Kifogástalan kivitelű kovácsoltvas korlátot szeretne otthonába?

Mi elkészítjük Önnek!

A vasat először körülbelül Krisztus előtt 3000 évvel kezdték el használni az ókori Mezopotámiában. Ez az emberi történelmünk talán legmeghatározóbb féme. A világ számos helyen bányászható volt, így a vasérc nagy népszerűségnek örvendett. Ez a mai napig mit sem változott jól formálhatósága. Felhasználási módjai igen sokfélék, egy-egy ilyen korlát nélkülözhetetlen otthonaink biztosságossá tételéhez.

Ami kovácsoltvas korlátjainkat jellemzi:

  • Több mint 30 éves tapasztalattal készítjük el őket
  • Egyedi termékek igény szerint
  • Tökéletes kidolgozás
  • Minőségi alapanyagok
  • Nemzetközi színvonal
  • Elegáns megjelenés
  • Időtálló kivitel

A közel negyed évszázados működésünk alatt mi is megőriztük azokat az értékeket, melyeket fontosnak tartottunk. Ennek fényében a minőség és a szaktudás mellett az ügyfelek elégedettsége a legfőbb szempont, amelyet szem előtt tartunk.

Ha időtálló kovácsoltvas korlátot szeretne, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Kovácsoltvas korlátok

A korlátok külső- és belső tereken leginkább funkcionális feladatokat látnak el, védelmet biztosítanak, azonban a biztonság mellett az esztétikai is fontos tényező. A kovácsoltvas korlátok az egyéni ízlésnek megfelelően lehetnek klasszikusan elegánsak vagy merész és modern vonalvezetésűek, azonban minden esetben remek ízlésre vallanak. Látványos megjelenésüknek köszönhetően igazi díszei lehetnek otthonunknak, valamint számos kezelési megoldással, festési technikával, például antikolással tovább alakíthatóak.

A kovácsoltvas korlátok lehetnek sík vonalvezetésűek, melyek leginkább belső tereken jelentenek impozáns megoldást és bármilyen típusú lépcsők esetében kivitelezhetőek, például egyenes vonalban emelkedő lépcső és csigalépcső esetében is. Továbbá számos térbeli korlátmegoldás is kivitelezhető, mely erkélyek, teraszok biztonságos és díszítő eleme lehet. Kovácsoltvasból készült korlátok esetében szinte minden minta és elem megvalósítható és csak Ön képzelete szabhat határt.

Ha Ön is szeretne igazán dekoratív korlátot otthonába, tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint keressen minket elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit!

 

Mentés

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube