Segítse kapaszkodó korlátokkal a látogatókat!

A középületek kialakításának egyik sarkalatos kérdése a biztonság. Naponta nagy létszámú látogató fordul meg egy épületen belül, akik munka, ügyintézés, látogatás közben is szeretnének biztonságosan közlekedni. A különféle kiegészítők felszerelése és alkalmazása is ezt a célt szolgálja. Ilyen elmaradhatatlan elemek a kapaszkodó korlátok is.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben új kapaszkodó korlátokat szeretne rendelni és felszereltetni! Többféle alapanyagból gyártunk kapaszkodó korlátokat, így alumíniumból, rézből, valamint fából is.

Minden korlát eleget tesz azoknak az alapvető elvárásoknak, amiknek köszönhetően a használatuk teljesen megbízható. A lépcsők mentén, a falra szerelve stabil fogódzót nyújtanak a nehezebben mozgóknak, időseknek, betegeknek. Az általunk garantált egyenletes színvonalnak köszönhetően kapaszkodó korlátjaink nemcsak esztétikusak, de időtállóak is.

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon a termékeink, szolgáltatásaink részleteiről!

Share Button

Comments are closed.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube