A fém korlátoknak nem árt az időjárás! A gondozásmentes korlátokkal könnyebb az ingatlan rendben tartása és a költségek is alacsonyabbak!

A kültéri korlátok és a beltéri korlátok között a legnagyobb különbséget az jelenti, hogy más környezetben kaptak helyet. A kültéri korlátoknak folyamatosan állniuk kell az időjárás rohamát, a különböző elemek hatásait. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen alapanyagból készül a lépcső, a terasz vagy az erkély korlátja. A fém korláttal egyértelműen kevesebb lesz a dolga, ezért érdemes elgondolkodni rajta.

Sokan ragaszkodnak a természetes anyagokhoz és nem szeretnének lemondani a fa korlátokról. A modern megoldások természetesen a minőségi fa korlátok gyártását is biztosítják, de ettől függetlenül igénylik a karbantartást, bizonyos időközönként pedig a felújítást is. Egy fából készült korlátot óvni kell, ha szükség van rá, lefesteni, ápolószerekkel kezelni. A korlátok két, legnagyobb ellensége az időjáráshoz köthető, a nedvesség és a napfény. A nedvesség korhasztja a fát, a nap kiszívja, fakítja, elgyengíti azt. A fém korlátnak nem árt sem a nedvesség sem pedig a napfény.

fém korlát rozsdamentes modelljei éveken át változatlan állapotban maradnak a helyükön, újszerű külsővel teszik szebbé a lépcsőt vagy a verandát. A fém korlát tartja a színét, nem pattogzik le róla a festék, nem kezd rothadni az elhanyagolás következtében. Az általunk gyártott korlátok minőségi fémből készülnek, a gyártási technológia is hozzájárul ahhoz, hogy gondozásmentesek legyenek és hosszú életűek. Biztonság, esztétikum és minőség ötvöződik a fém korlátokban.

Az igényes kapaszkodók a precíz tervezésnél és a modern alapanyagoknál kezdődnek. Az új fém korlátok gyártását bízza ránk, Önnek csak el kell döntenie, hogy milyen kapaszkodót szeretne! A kültéri és a beltéri korlátok méretre szabott, stílusos modelljeit tervezzük és gyártjuk kedvező árban. Ha érdekli a személyre szabott árajánlatunk, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!