Fali kapaszkodó

Rozsdamentes acél, selyemmattra csiszolt fali kapaszkodó és fali konzolok.

Fali kapaszkodó

Rozsdamentes acél, selyemmattra csiszolt fali kapaszkodó és fali konzolok.

Fából készült fali kapaszkodó

Fali kapaszkodó bükkfából, pácolva, lakkozva, lakkozott sárgaréz fali konzolokkal.

Kapaszkodók

A falikapaszkodók készülhetnek:-porszórt acélból, -csiszolt rozsdamentes acélból, -csiszolt lakkozott sárgarézből, -igény szerint pácolt fából. A konzolok sárgaréz és rozsdamentes kivitelűek.

Rozsdamentes fali kapaszkodók

Napjainkban a belsőépítészeti és kiegészítő alkalmazások trendje igen változatos és széles palettán mozog, amely lehetővé teszi, hogy a különböző épülettípusokban egységes és harmonikus összképet alakítsunk ki egyéni ízlésünknek, valamint az esetleges elvárásoknak megfelelően. A mai lakberendezési és építészeti divat egyik közkedvelt irányzata szerint igen népszerűek a letisztult formák, a visszafogott és elegáns színek és vonalvezetés, valamint a modern és praktikus anyaghasználat, mint például rozsdamentes acél.

A lépcsők és egyéb közlekedők szinte minden épülettípusnál megtalálhatóak, azonban ahhoz, hogy mindenki biztonságosan használhassa ezeket, szükséges a megfelelő körülményeket megteremteni, azaz korláttal vagy helytakarékosság, praktikusság és esztétikai szempontból fali kapaszkodókkal ellátni. A mai korszerű fali kapaszkodók egyik leggyakrabban alkalmazott anyaga a rozsdamentes acél, amely számos kedvező tulajdonsága miatt vált népszerűvé:

  • Időtálló, tartós megoldás
  • Könnyen tisztítható
  • Egyszerűen szerelhető
  • Designos, dekoratív megoldás

Minőségi és dekoratív rozsdamentes acél fali kapaszkodókért tekintse meg cégünk széles termékkínálatát és válogasson igényeinek és ízlésének megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!