Az időjárás nem fog ki egy jól tervezett és beépített terasz korláton. A kültéri kapaszkodónak más elvárásoknak kell eleget tennie, mint a beltérinek.

A teraszt övező korlát anyagának kiválasztásához a legfontosabb szempont az, hogyan reagál az anyag az időjárásra. A két, gyakran alkalmazott korlát alapanyag, az üveg és a fém is tökéletesen működőképes a teraszon. Ezekből az anyagokból könnyű szerkezetes, elegáns megjelenésű korlátok készülnek.

Az anyag és az anyagot ért felületkezelés is tud olyan ellenálló lenni, hogy sem a tartós csapadék, sem pedig az erős UV sugárzás nem változtat a korlát eredeti tulajdonságain. Egyféle vagy kombinált anyagból készített korlátokat is tervezünk, igény szerint. A mi korlátaink nem rozsdásodnak, nem fakulnak, repedeznek, pattogzanak vagy vetemednek és nem is deformálódnak az időjárás hatására.

A tervezést, a gyártást, a szállítást és a beépítést is bízza csak ránk, ha új korlátot szeretne rendelni a teraszhoz! Az ajánlatunk csak Önre vár, vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön!