A modern építészeti stílusban kiemelt szerepet kapnak az üvegfelületek, valamint a letisztult fém kiegészítők, például korlátok. A kettő ötvözetét, vagyis a rozsdamentes üvegkorlátokat előszeretettel alkalmazzák irodaházak, magánlakások és közintézmények vagy akár szállodák kivitelezésekor is.

rozsdamentes üvegkorlát biztonsági üvegből és rozsdamentes acél kapaszkodóból, illetve pontmegfogókból áll. Nagy előnye, hogy átengedi a fényt, így az egész ingatlan sokkal világosabb és barátságosabb lesz, ugyanakkor minden biztonsági elvárásnak megfelel. A rozsdamentes üvegkorlát nem törik, nem karcolódik, könnyen tisztítható, és nem töri meg a modern stílusban jellemző, nagy, nyitott tereket. Tökéletesen ötvözi a két anyag előnyeit, ráadásul a egyedi igényekre szabva is elkészíthető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné ajánlatunkat kérni rozsdamentes üvegkorlát gyártására, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.