Üveg előtető nemcsak bejárati ajtókhoz, hanem teraszokhoz is! Használja ki az üveg sokoldalúságát és készíttessen belőle elegáns előtetőt az ingatlanához!

A fedett bejárathoz ugyanazt a tető megoldást lehet alkalmazni, mint egy terasz fedéshez. A tetőknek sokféle alapanyaga lehet, készülhetnek akár üvegből is. Az üveg nem kifejezetten gyakori választás, a fa vagy a műanyag, illetve a fém az, amivel többnyire találkozni lehet. Azonban az üveget is érdemes számításba venni, ha tetőről van szó, mert fedett helyszínhez ideális.

Az üveg előtető azért jó döntés, mert egyedi megjelenést tud az ingatlannak nyújtani, ugyanakkor minden stílushoz hozzá lehet illeszteni, mert kifinomult és nem feltűnő. A bejárati ajtók fölé éppen úgy illik, mint a teraszok fülé. A pontos felmérés során az üveg előtető méretei és anyagszükséglete konkrét adatokat kapnak. A megrendelő az üveg típusát is ki tudja választani, ami lehet akár mintás is, matt vagy színezett, az üveg előtető állhat egy vagy több üveglapból is. A tartó elemeket általában fémből készítik, ami nagyszerűen passzol az üveghez. A fém elemek időjárásálló alapanyagok, amiket szintén többféle módon lehet elhelyezni. Az üveg előtető kialakítása lehet függesztett vagy lehet konzolos is.

Az üvegen átszűrődik a napfény, de az eső nem jut át. A bejárati ajtó védve van, az érkezéskor és a távozáskor a vendégek sem áznak meg. Az üveg előtető terasz fedésként legalább olyan sokoldalú, mint bejárati ajtó fölött kialakítva. A terasz teteje üvegből készítve  helytakarékos megoldás. A teljes terasz szabadon maradhat, nem kell oszlopokat, keretet, vázat kialakítani, csak az üveg előtetőt kell rögzíteni a háznak a falára. A tető méretének vannak bizonyos határai, ami még biztonságosan megvalósítható, de elég nagy lehet ahhoz, hogy egy átlagos méretű terasznak fedést adjon.

Keressen minket bizalommal, ha ajtó, terasz fölé üveg előtetőt szeretne készíttetni! Az idei szezonra már készen is lehet, ha árajánlatot kér tőlünk az elérhetőségeinken, méghozzá azonnal!