A terasznak legyen hosszú életű korlátja és nincs szükség a karbantartásra! A teraszkorlátból a rozsdamentes változatokat ajánljuk.

Az otthonához vagy a hétvégi házához egy új teraszt szeretne csináltatni, hogy legyen hová kiülni, ha az idő is úgy akarja? Az új teraszt akkor tudja kihasználni a legjobban, ha az elég jól meg van építve. Ehhez természetesen a terasz számára tervezett korlát beszerzése és telepítése is hozzátartozik. A teraszkorlát modern változatban olyan alapanyagokból készül, amik jóval tartósabbak a hagyományos anyagoknál.

A fánál sokkal jobb választás a rozsdamentes korlát. A rozsdamentes teraszkorlát alapanyaga az az acél, aminek nem árt sem a nedvesség, sem pedig a napfény. Mindkettőből kijut egy olyan korlátnak, ami kültéren kap helyet és minden nap minden órájában ostromolja az időjárás pusztító ereje valamilyen formában. A rozsdamentes acél olyan anyag, aminek a tulajdonságai és gyártási technológiája is a hosszú élettartamnak kedvez.

A teraszkorlát egyszerre lesz évtizedekre terjedően tartós, elegáns és modern is, ha olyan változatban rendeli meg, amilyenben mi készítjük el. A korlát lehet pálcás vagy lapos acél elemekből álló korlát is, ami kaphat fa kiegészítő elemeket vagy készülhet teljesen rozsdamentes acélból is. Az eredeti színt meghagyva, ezüst, csiszolt felületű teraszkorlátot kap, ami stabil kapaszkodóval egészíti ki a teraszt és az ingatlant egy stílusos elemmel ruházza fel.

Az acél korlátok ugyan nem természetes anyagból készülnek, de ez az előnyük is. Erős, megbízható, sokoldalú kapaszkodót alkotnak.

A terasznak jár a saját korlát, különben befejezetlennek hat az egész építmény. A korlátnak mindenképpen időjárásállónak kell lennie, csak ezután jöhet a többi szempont. Rendelje meg tőlünk a korlátkészítés szolgáltatását és megtervezzük, legyártjuk az egyedi teraszkorlátot az Ön ingatlanához! Az ügyfeleinknek személyre szabott ajánlatot készítünk és küldünk, csak fel kell venni velünk a kapcsolatot a honlapon megtalálható elérhetőségek egyikén!