A teraszfedés elegáns változata az üvegből készült, egyszerű tető. Az üveg előtető több pozitívuma miatt is kitűnő kiegészítője lesz az ingatlannak.

A teraszok két fajtáját tudjuk megkülönböztetni. Az egyik fajta terasz szabadon áll, a másik pedig a fedett terasz. A tulajdonosoknak lehetőségük van dönteni abban, hogy legyen e a terasz fölött tető és ha igen, akkor az milyen fajta tető legyen. A tető és a beépített terasz megint két külön dolog. A tető csak a terasz fölött foglal el helyet és teraszfedést tud biztosítani a megszabott méretben.

Az üveg előtető egy olyan változata a teraszfedésnek, ami a megszokottól kicsit eltérő. Alapvetően bejáratok fölé szokás kisebb méretben előtetőt szereltetni, de ugyanígy a kisebb méretű teraszok fölé is kerülhet átlátszó üvegből tervezett tető.

Az üveg előtető előnye, hogy nem árnyékol, mint egy fa vagy lemezből készült tető, mégis védelmet tud nyújtani, hasonlóan a többi tetőhöz. A biztonsági üvegből gyártott üveglapot stabilan rögzíti a ház homlokzatához a rozsdamentes  acél tartószerkezet. Ez rendkívül elegáns, letisztult hatást eredményez. Éppen ezért a rusztikus, klasszikus stílusú házakhoz nem igazán illik. Az újépítésű ingatlanokhoz viszont kiválóan passzol eg yilyen előtető. Kevés helyet foglal a teljes szerkezet, de az ingatlan egy új, látványos kiegészítőt kap, ami véd a csapadéktól és a falevelektől, védett hellyé teszi a teraszt.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az előtető, kérjen tőlünk tájékoztatást! Az előtető méretbeli lehetőségeiről és  az elkészítés idejéről szívesen nyújtunk tájékoztatást minden érdeklődőnek. A megrendelt üveg előtetőket a cégünk a tervezéstől a beszerelésig teljes körűen intézi az ügyfél számára. Forduljon a kollégáinkhoz bizalommal, amennyiben ilyen, üvegből gyártott terasz kiegészítőt szeretne rendelni! A leendő ügyfeleinknek elkészítjük azt a személyre szabott árajánlatot, ami minden tételt tartalmaz a termékről, illetve a szolgáltatásokról. A megadott elérhetőségeinken tud velünk kapcsolatba lépni.