Egy függesztett előtetővel nem csak a bejáratot lehet felszerelni. Kaphat üveg kiegészítőt az ablak vagy az erkély és a terasz is.

A bejáratok fölött gyakran látható valamilyen tető, aminek az a célja, hogy az ajtót használókat és magát az ajtót is megvédje. Főleg az időjárással szemben kell óvnia egy tetőnek a bejáratot. Eső alkalmával egyáltalán nem kellemes, ha a csapkodó eső eláztat mindent. Az érkezők itt menedéket találnak ameddig nem nyílik ki az ajtó az indulók pedig alaposan felkészülhetnek arra, hogy kilépjenek a borongós időbe.

Erkély, balkon, nem maradhat tető nélkül

Az ajtókon kívül még egyéb helyeken is praktikusnak bizonyul az olyan kiegészítő, mint egy előtető. Ahol van erkély, balkon, de nincs ami árnyékot, fedettséget adna, ott az előtetőt érdemes választani. Még a falevelek sem találnak utat a teraszra.

Egy napellenzőhöz viszonyítva az előtető állandó kiegészítő. Ennek megvan az az előnye, hogy a függesztett előtetőt nem kell ki és be húzni, vigyázni arra, nehogy tönkretegye a vihar vagy a szél. Az üveg előtetőt nem fakítja a nap, nem válik rozsdássá a nedvességtől és a szél sem tépázza meg. A felszerelés után csak teszi a dolgát és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően még időtálló is. Semmilyen karbantartást nem igényel, tehát egyedül a tisztításával kell időt tölteni, ha valamilyen okból beszennyeződik az üveg felülete.

Egy kicsit nagyobb méretben, lábakra rögzítve még terasz fölötti tető is készülhet az elegáns üveglapból. Az erkélyek és teraszok elől nem veszi el a napfényt, de némileg képes tompítani a tűző nap erejét. Válasszon ilyen tetőt kiegészítésnek, ha fontos Önnek a külső megjelenés, de a funkciót tekintve is vannak elvárásai! Egy ilyen tető szinte láthatatlan, de az alatta található területet óvni tudja az időjárással szemben.

Amennyiben az üvegből készült, falra erősíthető előtetőt szimpatikusnak találja és szeretne a saját ingatlanára is egyet vagy akár többet, keressen minket bizalommal! Kérje az Önnek szóló ajánlatunkat a honlapunkon megtalálható elérhetőségek bármelyikén!