Az üvegkorlát beltéri lépcsőre készítve elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a lépcsőnek. Megszoktuk, hogy a korlátok ugyanannyira láthatóak, mint amennyire a lépcsőfokok, amiket határolnak. A lépcsőnek ma más nem kell ugyanolyan alapanyagból készülnie az utolsó deszkáig. A fa nem az egyetlen építőanyag, hiszen fémből üvegből is gyártanak, lépcsőket és korlátokat egyaránt. Ennek dekoratív példáját tudja bemutatni az üvegkorlát beltéri lépcsőre.

Az üvegkorlát beltéri lépcsőre is illik, de kaphat üveg díszítést egy galéria vagy erkély és terasz is. Mik azok a tulajdonságok, amik miatt a lépcsőre üvegkorlátot javasolunk? Az üveg szemmel látható tulajdonságai olyan előnyökkel tudják felruházni az üvegkorláttal kiegészített lépcsőt, amire egyetlen, más alapanyag sem képes. Az átlátszó, egybefüggő felületeken gyönyörűen csillan a napfény, teljes átláthatóságot, tágasabb tereket, szédítő perspektívát nyújtanak. A lépcsőkön közlekedni ugyanolyan biztonságos, köszönhetően a fém oszlopoknak, fa kapaszkodóknak, a pont megfogásos vagy az üvegmegfogókkal kialakított rögzítésnek. A biztonsági üveg mögött nem történik baleset és nincs oka senkinek sem szorítani a kapaszkodót.

Az üvegkorlát beltéri lépcsőre tervezve könnyed eleganciát, merész dizájnt rejt. A funkció nem vész el, az esztétikum pedig új szinteken érvényesül. Az üvegkorlátot beltéri lépcsőre is ajánljuk oda, ahol kedvelik az innovatív megoldásokat és szívesen kísérleteznek a térrel. A modern épületelemek között ott a helye az üvegnek is, mert egyszerű, de sokkal többet lehet kihozni belőle a megfelelő környezetbe helyezve!

Amennyiben felkeltette a figyelmét és megmozgatta a fantáziáját az üveg felhasználása korlátként, máris fel tudja venni a kapcsolatot velünk. Írjon nekünk vagy hívjon minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és hamarosan megkapja az Ön számára összeállított ajánlatunkat az üvegkorlátról beltéri lépcsőre! Garantáljuk, hogy a kész korlát maradéktalanul elnyeri majd a tetszését és a hasznos, egyben dekoratív eleme lesz az ingatlannak!