A fém korlátot beltéren és kültéren való felhasználásra is ajánljuk. Remek választás, ha modern megjelenésű, karbantartást nem igénylő megoldást keres.

Ha korlátra van szükség, akár lépcső mellé, akár erkélyre, számos lehetőség közül válogathatunk. Érdemes minden lehetőséget latba vetni, átgondolni az előnyöket és az esetleges hátrányokat. Az alábbiakban a fém korlátok előnyeit mutatjuk be részletesebben, illetve, hogy milyen esetekben jó mellettük dönteni.

A fém korlátok legnagyobb előnye, hogy nem igényelnek karbantartást. A fa elemekkel ellentétben a fémben nem tesz kárt az időjárás, legyen akár fagy, forró napsütés vagy rengeteg csapadék. A fém nem korhad, nem vetemedik, nem szívja magába a nedvességet és nem szárad ki. Nincs szükség évenkénti újracsiszolásra, a fém korlát hosszú évekig megőrzi eredeti állapotát.

A strapabíróságnak köszönhetően bátran lehet kültéri fém korlátban is gondolkozni, akár egy kültéri lépcső mellé, akár az erkélyre, teraszra. Üveggel kombinálva igen mutatós párost alkot, ami remekül illik a modern építészeti stílushoz. És ezzel el is érkeztünk a másik nagy előnyhöz: a rendkívül korszerű megjelenéshez. A modern stílusban épült ingatlanokban sok üveget használnak, előszeretettel alkalmaznak fényes felületeket. A fém korlátok éppen ezért tökéletes kiegészítői ezeknek az épületeknek, legyen szó akár egy irodaházról, egy közületről vagy egy lakóházról.

Azt már tudjuk, hogy milyen helyekre illik a fém korlát, de érdemes azzal is tisztában lenni, hogy mikor nem jó választás ez a típus. Nem szerencsés például vintage stílushoz, ahol alapvetően a fa és a természetes alapanyagok dominálnak, így a rusztikus stílusú ingatlanokhoz sem ideális.

A fém korlátok rendkívül sokoldalúak, számos helyzetben tökéletesen megállják a helyüket. Mindezen előnyök mellett még az áruk is megfizethető, a gyártásuk pedig rövid idő alatt megvalósítható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kültéri vagy beltéri fém korlátok iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak minden kérdésére.