A bejárati ajtó csapadék elleni védelmének hiányát bizonyára sokan tapasztalták már, ám szerencsére ma már erre is van megoldás még akkor is, ha egy nagyobb társasházról vagy panelházról van szó. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik egyedi üveg előtetők gyártásával kapcsolatban, termékeink megállják a helyüket a nyári felhőszakadások és a téli havazások közepette is.

Az üveg előtetők akár nagyobb méretben is elkészíthetőek, így nem csak családi házakhoz ajánljuk őket, hanem akár társasházakhoz is. A bejárat védelme az ingatlan minden lakójának érdeke, ráadásul a költségek sokfelé oszlanak, így senkinek nem kell nagyobb kiadással sem számolnia. Az üveg előtető modern megjelenésűvé varázsolja a homlokzatot, jól illik panelházakra és lakóparkokba is.

A cégünk által gyártott egyedi üveg előtetők hosszú élettartamúak és ellenállnak a szélsőséges időjárásnak is. Amennyiben további kérdése van, illetve árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!