lépcső korlát fával jó választás, ha szeretne egy kis természetességet is csempészni a lépcsőibe! Az új lépcső korlát elkészítését bízza ránk!

A lépcsőknek korlátra van szüksége, csak kivételes esetekben hiányzik ez a kiegészítő róluk. A pár lépcsőfoknyi lépcsőkhöz nem szükséges kapaszkodó, de még így is szebben mutatnak korláttal. Nem érdemes tehát megspórolni a korlátot, ha olyan lépcsőt szeretne az ingatlanába, ami minden szempontból teljes és nem tűnik félkésznek.

A korlátok nemcsak kapaszkodók, hanem egy irodaépület, egy otthon vagy pedig egy közösségi tér részei, belsőépítészeti elemei. A korlátnak is szerepe van abban, hogy egy galéria, nappali, előtér vagy emelet milyen hatást kelt. Az a korlát, amit a belső térhez terveztek, nagyon jól tud illeszkedni az egész tér stílusához, ezzel pedig nagyszerűen kiegészíti azt. Az alapanyag és a forma kiválasztásához tehát jól kell ismerni a helyet is, ahová a korlát kerül. Lehet légies üveg, modern fém, klasszikus fa vagy míves kovácsolt vas a korlát alapanyaga, ezeket az anyagokat pedig bátran lehet kombinálni is egymással.  A lépcső korlát fával szintén jó párosítás. Az ízléses kombinációkból már önmagában is dekoratív lépcsők születnek, de a tér részeként az igényes enteriőrökhöz tartoznak.

A fa kedvelt alapanyag, de egy teljesen fából készült lépcső valóban gyorsabban elhasználódik, mint például a fém és nem árt ápolni is. Ha szeretné érezni a keze alatt a természetes fa melegségét, döntsön a fa lépcső korlát mellett! A fa mindenhez illik, így a lépcső korlát fával, üveggel, fémmel is csodásan kombinálható. Az új lépcső korlát tervezését és a kidolgozását is bízza ránk, modern technológiával megmunkált, időtálló korlátokat készítünk a megrendelőinknek!

A lépcső korlát fával megfizethető és nem utolsó sorban az Ön ingatlanába készülő kiegészítő, amit határidőre gyártunk le. Az első lépés az egyedi árajánlat elkészítése, amit akár most azonnal igényelhet fa lépcső korlátra a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!