A korlátok modern változatai a fém korlátok, amiket kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően beltéren és kültéren is gond nélkül lehet alkalmazni. A fém tud olyan sokoldalú lenni, hogy ne váljon unalmassá. Ezt a gyártás során többféle technológiával is el tudják érni. A fém korlátok tetszőleges árnyalatokra színezhetőek, de nemcsak színezni, hanem lakkozni is lehet őket. A korlátok formatervezett kivitelben is készülhetnek, tetszőlegesen kiválasztott kapaszkodókkal kiegészítve. A kapaszkodók készülhetnek fából, sárgarézből, acélból, mindegyik nagyszerűen kiegészíti a fém korlátokat és karaktert kölcsönöz a lépcsőnek.

fém korlátok elegáns és légies megjelenést képesek kölcsönözni egy lépcsőnek, nem nyikorognak és nem sérülnek olyan könnyen, mint egy fából készült korlát. Rozsdamentes tulajdonságuknak köszönhetően erkélyek, külső lépcsők mentén is időtállóak.

fém korlátok legjobbjait keresi? Bízzon meg minket az igényei szerint tervezett fém korlátok elkészítésével, és rendelje meg kedvező áron szolgáltatásainkat!